Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко й Кириленко вже розповіли, як співпрацюватимуть із "Регіонами"

Вівторок, 7 серпня 2007, 15:08

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє, що співпрацюватиме з Партією регіонів у парламенті лише з питань, що потребуватимуть конституційної більшості голосів.

Про це він заявив на прес-конференції після міжпартійного з'їзду блоку у вівторок.

"Я ще раз хочу наголосити, що ні про яку коаліцію з Партією регіонів не йдеться, але кожен політик має рахуватися з тим, що ця сила має значну підтримку в населення, знаючи, хто вони такі", - сказав Луценко.

"Тому з питань, що потребуватимуть голосування 2/3 парламенту, ми, звичайно, з ними спілкуватимемося, але говорити про формування коаліції не варто. Не запускайте інформаційних качок, яких у нашому політикумі і так достатньо", - додав він.

Водночас інший лідер блоку В'ячеслав Кириленко заявив, що спільне голосування з Партією регіонів можливе лише щодо питання скасування депутатської недоторканності.

"За це питання ми закликатимемо голосувати всі сили, щоб мати не 300, а всі 450 голосів. І це єдине питання, за яке ми голосуватимемо спільно з Партією регіонів. Бо нова Конституція ухвалюватиметься на референдумі всенародно", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування