Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ротару привітали з ювілеєм два президенти й один прем'єр

Вівторок, 7 серпня 2007, 20:10

Президенти України і Росії Віктор Ющенко і Володимир Путін, а також український прем'єр Віктор Янукович привітали народну артистку України, Молдавії і СРСР Софію Ротару з 60-річчям.

"Разом з мільйонами шанувальників поклоняюся Вашому талантові, чарівному голосу й унікальній творчій спадщині естрадної співачки", - йдеться в привітанні Ющенка, повідомляє прес-служба президента.

На його думку, Ротару "вдалося органічно поєднати народний мелос і сучасну пісню".

"Ваші пісні розуміли і любили, знали і співали в кожному куточку нашої країни", - ідеться в привітанні.

Водночас, як повідомляє прес-служба російського посольства, Путін також привітав з ювілеєм співачку. Привітання було зачитано на святкуванні дня народження Ротару в Лівадійському палаці в Ялті.

"Творчість неповторної Софії Ротару - одна з найяскравіших сторінок сучасного естрадного мистецтва", - йдеться в привітанні Путіна.

"Рідкий за красою голос, артистичний темперамент і бездоганний художній смак по праву здобули Вам визнання і любов декількох поколінь слухачів. Ваші пісні йдуть від самого серця і тому в них довге і щасливе життя", - зазначив він.

У свою чергу, як повідомляє прес-служба Кабміну, Янукович побажав Ротару "міцного здоров'я, невичерпного натхнення, нових яскравих художніх досягнень".

"Ваша творчість стала гордістю національної культури, збагатила духовну скарбницю українського народу, для якого пісня є постійною супутницею життя", - йдеться в привітанні прем'єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування