Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соцпартія не дасть Тимошенко і Луценку-Кириленку формувати комісії

Четвер, 9 серпня 2007, 10:45

Соціалістична партія в середу подала позовну заяву до Окружного адміністративного суду Києва про визнання протиправними та скасування двох постанов ЦВК.

Про це в четвер повідомляє юрдепартамент Соцпартії.

Цими постановами ЦВК передбачає участь у формуванні виборчих комісій, зокрема, представників колишніх депутатських фракцій парламенту "БЮТ" та "Нашої України".

Підставою подання позову стало те, що на момент початку виборчого процесу дані фракції юридично перестали існувати, а повноваження депутатів-членів цих фракцій були достроково припинені на підставі рішень з’їздів відповідних партій.

Враховуючи ту обставину, що на час початку виборчого процесу фракцій політичних партій "БЮТ" і "Нашої України", а так само голів цих фракцій, наділених правом підпису відповідних подань до ЦВК щодо внесення кандидатур до складу виборчих комісій в парламенті вже не існувало, встановлення оскаржуваними постановами норм представництва для названих вище фракцій не ґрунтується на нормах чинного законодавства.

Подання даного позову Соціалістичною партією України має на меті усунення перешкод до проведення прозорих та рівних виборів у суворій відповідності до норм чинного законодавства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування