Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК відклала "розборки" з Цушком до остаточного рішення суду

Середа, 19 вересня 2007, 19:34

ЦВК відклала розгляд скарги блоку "Наша Україна – Народна самооборона" на рекламний ролик Соцпартії за участі міністра внутрішніх справ Василя Цушка до набуття чинності постанови Окружного адміністративного суду Києва.

Таке рішення у середу прийняли члени ЦВК, враховуючи той факт, що у вівторок суд своїм рішенням зобов'язав Цушка надалі утримуватися від використання символіки та інформації про діяльність МВС під час проведення політичної агітації.

Рішення суду має набрати чинності 20 вересня, якщо сторона-відповідач не оскаржить його, повідомляє УНІАН.

За словами доповідача по скарзі "НУ-НС" Тетяни Лукаш, "сьогодні від Василя Цушка до ЦВК надійшло пояснення, в якому він заявляє про те, що згадана постанова суду буде ним оскаржена". У зв'язку з цим розгляд скарги був відкладений.

Як відомо, блок "НС-НУ" подав скаргу до ЦВК про оголошення попередження Цушку у зв'язку з використання ним службових повноважень під час передвиборчої агітації.

18 вересня Окружний адміністративний суд Києва визнав, що міністр Цушко у відеоролику Соцпартії здійснював передвиборчу агітацію, використовуючи свої службові повноваження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування