Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко розповів, що коли йому тримають "дулю в кишені", він відповідає тим же

П'ятниця, 21 вересня 2007, 09:13

Кандидат у народні депутати від СПУ, голова МВС Василь Цушко на зустрічі зі студентами в Сімферополі розповів, звідки він "узявся на голову Україні" і як "докотився до такого життя" – став міністром.

У Таврійському національному університеті ім. В.І.Вернадського Цушко дав студентам кілька порад, як потрібно працювати, повідомляє УНІАН.

"Мені 44 роки, хоча виглядаю старшим. Не п`ю, не палю, хоча дуже багато працюю… Тому, хлопці, працювати треба в міру, щоб дівчатам подобатися", - порадив Цушко.

Потім він згадав про ті часи, коли працював директором радгоспу. За словами Цушка, тоді він "був молодий і красивий", а зараз "тільки красивий".

Цушко також зазначив, що в житті треба дотримуватися кількох принципів: ставитися до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе, й ніколи не брехати.

"А коли в кишені є дуля, і тебе вважають, м`яко кажучи, нехорошою людиною – і ти відповідаєш тим же", - сказав кандидат у народні депутати від СПУ.

"Якщо ви станете управлінцями, начальниками і так далі, щоб знали один постулат", - звернувся Цушко до студентів.

"Ось мене призначили міністром внутрішніх справ, це не означає, що я грамотніший за всіх інших, це не означає, що я розумніший за всіх інших", - продовжив міністр.

Цушко наголосив: "Всі інші люди, які працюють із тобою, – вони всі ці достоїнства мають. Завдання твоє як управлінця – об`єднати ці зусилля, м`яко кажучи, мізки всіх інших – для подолання будь-якого управлінського завдання".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування