Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко впевнений, що не агітував, "а просто зайшов"

Четвер, 27 вересня 2007, 14:26

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко заперечує факт своєї передвиборчої агітації на селекторній нараді з представниками МВС.

Про це він сказав в четвер перед генпрокуратурою.

За його словами, він лише закликав правоохоронців дотримуватись законодавства під час виборів і попросив їх підтримати свою позицію щодо цього питання.

"Я сказав, що під час виборів треба забезпечити порядок, і міліція нічого не повинна боятися, їй має бути комфортно під час виборів, оскільки вона діє по закону. Я мав на увазі – підтримайте те, що я сказав, підтримайте мене і ви підтримаєте себе. І де тут агітації?", - спитав він.

Цушко додав, що якщо б він агітував таким чином за свою політичну силу, він сказав би: "Номер шість, Соціалістична партія, хлопці, не забудьте".

Також, на його переконання, наприкінці передвиборчої кампанії його політичні опоненти "хворіють на агітаційну шизофренію".

"Якщо у них агітаційна шизофренія, то хай заспокояться. Так їм і передайте", - зазначив він.

На питання, чому він перебуваючи на передвиборчій відпустці проводить селекторну нараду, він сказав, що її проводив виконувач обов’язків, а він просто зайшов і виступив з п’ятихвилинною промовою.

На уточнююче питання, чому він все ж таки прийшов, перебуваючи у відпустці, він відповів:

"На даний момент я - міністр, тільки у відпустці. Я зайшов, сказав те, що хотів сказати, і пішов".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: