Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ звинувачує Партію регіонів в "шахрайській провокації"

П'ятниця, 12 жовтня 2007, 10:48

Блок Юлії Тимошенко звинувачує Партію регіонів в організації провокацій проти блоку.

Про це йдеться в заяві прес-служби БЮТ.

В повідомленні стверджується, що в багатьох регіонах активісти ПР "масово організовують псевдолисти, в яких стверджується, ніби БЮТ підкуповував виборців".

Послання направляються до ЦВК, Генпрокуратури, СБУ, інших державних органів та засобів масової інформації. Партією Регіонів вже оплачені і "пікетування" за участю так званих постраждалих, стверджують в БЮТ.

"Мета цього "всеукраїнського диктанту" від Януковича - значно ширша, ніж спроба дискредитувати БЮТ. Ганебно програвши вибори, вони хочуть знайти штучні приводи, щоб не визнати їх результат, не дати працювати новообраній Раді", - йдеться в заяві.

В діях Партії регіонів БЮТ вбачає ознаки кількох кримінальних злочинів, таких, зокрема, як шахрайство та неправдиве повідомлення про злочин, рівно як і перешкоджання вільному волевиявленню громадян.

БЮТ звернувся до правоохоронних органів із вимогою притягнути до кримінальної відповідальності організаторів провокації.

"Всім же невільним співучасникам злочину Блок нагадує, що в історії Партії регіонів вже був випадок, коли тисячі рядових виконавців її злочинних задумів понесли кримінальну відповідальність, в той час як організатори фальшування президентських виборів 2004 року, на жаль, уникли покарання і досі роблять погоду в цій партії", - йдеться в заяві.

БЮТ висловлює жаль з приводу того, що "Партія регіонів свою роботу в якості опозиції розпочинає з брудних шахрайських провокацій та спроби дестабілізувати ситуацію в країні".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування