Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз натякає, що без СПУ може початися фашизація

П'ятниця, 12 жовтня 2007, 17:46

Лідер Соцпартії Олександр Мороз упевнений у тому, що його політична сила у майбутньому посилиться.

Про це Мороз сказав в інтерв'ю "Газеті по-українськи", повідомляють Українські новини.

"Ми не виходимо ні з політичного, ні інформаційного простору, а навпаки будемо підсилювати свою присутність у ньому", - сказав лідер СПУ.

При цьому Мороз висловив упевненість, що після аналізу виборчої кампанії Соцпартія зробить належні висновки з помилок і поразки.

"Це буде нелегко, але в партії є й достатній кадровий ресурс, і потужний депутатський корпус у радах різного рівня, щоб не виявитися на політичному узбіччі", - відзначив він.

Мороз також наголосив, що його політична доля не віддільна від долі СПУ, і тільки партії вирішувати, чи буде він надалі її очолювати.

На його думку, відсутність у парламенті партії соціал-демократичного напрямку, якою є СПУ, наводить на серйозні міркування.

"З виштовхування з парламентів і урядів соціалістів і соціал-демократів у свій час почалася фашизація відомих європейських країн", - нагадав Мороз.

За його словами, після Другої світової війни народи цих країн усвідомили свою помилку, і з тих пір у парламентах Європи соціал-демократія представлена потужними фракціями, а в багатьох країнах вона формує уряди.

Як відомо, раніше Мороз заявляв про свою готовність подати у відставку з посади лідера СПУ. Політвиконком СПУ вважає зміну лідера партії недоцільною й виступає проти такої ініціативи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування