Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів думає, що з ними грають у карти

Середа, 17 жовтня 2007, 18:23

Партія регіонів не збирається складати із себе депутатські мандати і прийме присягу.

Про це заявив заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє Ліга.

За повідомленням прес-служби Партії регіонів, Чечетов відзначив, що його партія - це "серйозна політична сила, що завжди виступала за те, щоб країна якнайшвидше вийшла з перманентної політичної кризи".

Він підкреслив, що зараз перед партією стоїть інше завдання: "якнайшвидше сформувати ефективну державну владу, щоб запрацював парламент".

На його думку, сьогоднішня ситуація нагадує "гру в карти". "Комусь прийшли погані карти, а він своїм виглядом демонструє, що в нього на руках усі козирі. Це називається блеф. Іноді, блефуючи подібним чином, можна "надломити" суперника, у якого карти кращі. Головні козирі сьогодні в Партії регіонів", - вважає політик.

У той же час, за словами "регіонала", сьогодні абсолютним переможцем виборів є Партія регіонів, і саме вона повинна формувати коаліцію.

"Україні потрібна тільки одна коаліція - коаліція кольорів національного прапору, "широка" коаліція. Політичні сили, які увійдуть до неї, повинні спиратися не на половину України, а на всю країну. Тільки така коаліція допоможе вирішити головну задачу - об'єднати правий і лівий береги Дніпра", - відзначив Чечетов.

Згідно з остаточними даними ЦВК, Партія регіонів набрала 34,37% голосів (175 мандатів), Блок Юлії Тимошенко - 30,71% (156 мандатів), блок "Наша Україна - Народна самооборона" - 14,15% (72 мандати), КПУ - 5,39% (27 мандатів), Блок Литвина - 3,96% (20 мандатів).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування