Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі знову лякають референдумом

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 16:25

Партія регіонів заявляє, що продовжить роботу з організації всеукраїнського референдуму щодо російської мови як другої державної, позаблокового статусу України та обрання голів держадміністрацій.

Про це сказано у заяві Партії регіонів з приводу референдуму.

"Партія регіонів продовжує роботу з організації референдуму – зібрані документи вже передані до Центральної виборчої комісії. При підготовці до референдуму Партія регіонів діятиме виключно у відповідності до вимог і процедур, визначених законодавством України щодо проведення референдумів", - йдеться у ньому.

"Регіонали" нагадують, що вже зібрали 5 мільйонів підписів громадян за проведення референдуму.

"Напередодні нового етапу внесення змін і доповнень до Конституції ми вважаємо за необхідне отримати від громадян відповіді на поставлені питання, щоб точніше сформулювати позицію під час роботи над Конституцією України", - сказано у заяві.

"Ми вважаємо за необхідне продовження конституційної реформи, оскільки недосконалість Конституції в окремих позиціях є причиною багатьох політичних криз і непорозумінь у суспільстві", - зазначають "регіонали".

При цьому вони додають, що "серед питань, які вимагають вирішення, будуть і гострі питання, винесені на референдум".

"Політики повинні спиратися на думку людей. Тому під час майбутньої роботи ми хочемо точно знати позицію людей з питань, винесених на референдум", - сказано у заяві.

Як відомо, раніше представник Партії регіонів Василь Хара не виключив можливість, що Партія регіонів не наполягатиме на проведенні референдуму.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування