Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник Мороза у ВАСУ каже, що він представляє не Мороза

Вівторок, 23 жовтня 2007, 10:20

Представник СПУ у Вищому адміністративному суді Валерій Кочетов заявив, що він не є соціалістом і в судовому процесі "Партії проти ЦВК" захищає не тільки інтереси Олександра Мороза і Соцпартії, але і відстоює право усіх виборців на судовий захист.

Про це повідомляє прес-служба СПУ.

У той же час, Кочетов заявив представникам мас-медіа, що він є членом партії "Батьківщина" і підтримує президента Віктора Ющенка в його бажанні зробити закон рівним для всіх.

Реклама:

Крім того, представник СПУ у ВАСУ у справі про визнання дій ЦВК зі встановлення результатів виборів неправомірними, обвинуватив відповідача – Центвиборчком – і третіх осіб (БЮТ і "НУ-НС") у затягуванні слухання справи.

Він підкреслив, що можуть бути доведені істинні підсумки виборів, і це може "призвести до того, що ... буде інша коаліція".

На його думку, після виправлення розбіжностей у протоколах окружних комісій і даних ЦВК, відсоток голосів, відданих за Соцпартію, буде варіюватися від 3,1% до 3,8%.

ВІДЕО ДНЯ

Кочетов підкреслив, що якщо Вищий адміністративний суд, будучи "заангажованим", відхилить позов СПУ, то він має намір звертатися в Міжнародний суд із прав людини.

Такий крок, вважає правознавець, поставить під сумнів легітимність дострокових парламентських виборів в Україні в очах міжнародного співтовариства.

Як відомо, на виборах 2006 року Кочетов у співпраці з "Нашою Україною" керував "гарячою лінією", яка, за його словами, приймала сигнали від громадян про порушення виборчого законодавства. Водночас, "Батьківщина" вустами Олександра Турчинова звинувачувала його у створенні транзитного сервера з фальсифікації виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування