Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цього тижня розпочнуть запуск шостої Верховної Ради

Понеділок, 29 жовтня 2007, 19:20

Кандидат у депутати блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Микола Оніщук вважає, що цього тижня почне свою роботу робоча група з підготовки першої сесії Верховної Ради 6 скликання.

В інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у понеділок Оніщук повідомив, що в понеділок проходить засідання президії політичної ради партії "Народний Союз "Наша Україна".

За його словами, на засіданні його учасники мають визначитися зі своїми представниками в робочу групу, що готує перше засідання парламенту.

Оніщук повідомив, що у вівторок відбудеться засідання політради блоку "Наша Україна - Народна самооборона", де буде прийняте остаточне рішення про представників від блоку НУ-НС у цій робочій групі.

На думку Оніщука, на нинішньому тижні має відбутися перше засідання цієї робочої групи, оскільки немає ніяких причин для затримки роботи по підготовці першого засідання парламенту.

Він нагадав, що офіційні результати виборів вже опубліковані в офіційних виданнях – газетах "Голос України і "Урядовий кур'єр".

У свою чергу кандидат у депутати від Блоку Володимира Литвина Олег Зарубінський повідомив, що блок визначився зі своїм представником у робочу групу. Ним став кандидат у депутати від цього блоку Ігор Шаров.

Як повідомлялося, Партія регіонів, БЮТ і Компартія уже визначилися зі своїми представниками в робочу групу по підготовці першого засідання парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування