Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" хоче змінити правила гри під себе

Середа, 31 жовтня 2007, 13:14

Підготовча група від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" пропонуватиме зміни до регламенту Верховної Ради для розгляду окремих законопроектів, прописаних в угоді про створення демократичної коаліції.

Про це заявив член блоку "НУ-НС" Роман Зварич, повідомляє прес-служба блоку.

"Підготовча група, до складу якої увійшли п'ять представників від блоку "НУ-НС", має підготувати перше засідання Верховної Ради нового скликання", - зазначив Зварич.

"Зі свого боку, ми маємо власні пропозиції щодо обрання голови парламенту, голів комітетів та перегляду їхніх сфер відання, які представимо після узгодження з нашими політичними партнерами по коаліції", - додав він.

Зварич повідомив, що майбутня коаліція, маючи п'ятнадцять із тридцяти членів підготовчої групи, буде пропонувати свого кандидата на посаду голови.

"Крім того, підготовча група пропонуватиме зміни до регламенту роботи Верховної Ради для розгляду окремих законопроектів, прописаних в угоді про створення демократичної коаліції", - наголосив представник блоку.

Як відомо, у вівторок "НУ-НС" делегував п'ять представників до підготовчої групи з організації засідання Верховної Ради шостого скликання.

Серед них В'ячеслав Кириленко, Роман Зварич, Руслан Князевич, Юрій Луценко та Борис Тарасюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...