Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна нагадала Gala Media колишній "блат"

Середа, 31 жовтня 2007, 15:23

Нацрада з питань теле- і радіомовлення спростовує заяву компанії Gala Media щодо перешкоджання у розвитку мережі "Гала Радіо".

"Нацрада заявляє, що жодних перешкод у розвитку мережі "Гала Радіо" в Україні не чиниться", - йдеться у заяві прес-служби відомства.

При цьому Нацрада нагадує керівництву Gala Media, що рішення про виділення частот приймається лише після результатів оголошених конкурсів.

"І не вина Нацради в тому, що "Гала Радіо" частину з цих конкурсів програла, скажімо, радіостанціям "Русское радио – Україна", ТРК "Радіо-Ера", "Європа Плюс Україна", "ТРО Довіра", Закарпатська ОДТРК, НРКУ та іншим, не менш відомим ТРО", - йдеться у заяві.

У документі зазначається, що "загальновідомим є факт отримання свого часу радіостанцією "Гала Радіо" частот поза конкурсом".

"Можливо, саме ця практика більше до вподоби одному з інвесторів цієї радіокомпанії Джозефу Леміру?", - запитують у Нацраді.

Також у відомстві наголошують, що Лемір "неодноразово намагався ігнорувати вітчизняне законодавство у сфері телебачення і радіомовлення".

Коментуючи закиди щодо рішення Нацради від 11 жовтня, відомство заявляє про перекручення інформації з боку гендиректора Gala Media Сергія Денисенка.

Як відомо, медіа-холдинг Gala Media заявив про подання позову на державу Україна до Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України.

Одним із пунктів позову є те, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення перешкоджає розвитку компанії Gala Media.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування