Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов похвалив ЦВК за професійний підрахунок

Четвер, 4 жовтня 2007, 10:52

Колишній голова ЦВК, кандидат у депутати від Партії регіонів Сергій Ківалов вважає роботу Центвиборчкому з підрахунку попередніх результатів парламентських виборів оперативною і професійною.

"Електронний, він же попередній, підрахунок голосів, проведений зараз ЦВК, проходить, на мій погляд, нормально. Усупереч побоюванням, Центвиборчком працює оперативно і професійно", - цитує його прес-служба партії.

Він нагадав, що жодних юридичних наслідків електронний підрахунок не створює, а закон "Про вибори народних депутатів" відводить для встановлення офіційних результатів виборів 15 днів.

"Узагалі для ЦВК сьогодні - найкраща атмосфера для роботи, оскільки вибори–2007 по-своєму унікальні для України. Уперше результатами голосування задоволені всі основні політичні сили. Головну виборчу комісію країни ніхто не завалює надуманими позовами, ніхто не заважає. Усі працюють на результат", - заявив Ківалов.

"Так, у суди надійшли скарги. У цілому вони стосуються незначних порушень. Вони не можуть вплинути на результати виборів. Хід виборчої кампанії по країні прекрасно видний крізь призму судових процесів", - додав екс-глава ЦВК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування