Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС НЕ ПІДЕ НА ПЕРЕГОВОРИ З "РЕГІОНАМИ"

Четвер, 4 жовтня 2007, 15:52

Представники блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" не збираються йти на переговори з членами Партії регіонів, анонсовані цією політичною силою на 16 годину четверга.

Про це сказав лідер НУНС Юрій Луценко на прес-конференції у четвер, додавши, що вперше почув про таке запрошення від журналістів.

"Я вперше, їдучи сюди, почув таке запрошення. Але запрошення, як правило, передають або особисто, або листом. Але аж ніяк не через ЗМІ", - сказав він.

"Якщо Партія регіонів хоче поговорити, то ми можемо поговорити з ними абсолютно серйозно, без жодної іронії, про права опозиції, які мають бути надійно захищені", - додав Луценко.

Водночас Луценко сказав, що про це можна буде говорити після створення коаліції.

"Після того, як буде створено парламентську більшість, після того, як ми отримаємо вичерпну відповідь від Блоку Литвина. Бо мінімум голосів, у скільки може вилитися більшість, це 228. Після того ми, звичайно, поговоримо з представниками опозиції", - сказав він.

"Ми можемо говорити і про розгляд певних пропозицій від опозиції, яка хотіла би, наприклад, контролювати якийсь парламентський комітет, можливо, хотіла би мати якісь інші контролюючі функції", - додав Луценко.

На питання, наскільки ймовірною є кандидатура В’ячеслава Кириленко на посаду спікера, Луценко відповів, що він є "достойною кандидатурою".

"Якщо наші партнери (БЮТ і, можливо, Блок Литвина) це підтримають, то я особисто і наша група проголосуємо за це одноголосно", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування