Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Тимошенко вимагає у Ради гроші

Середа, 14 листопада 2007, 14:11

Представник БЮТ Йосип Вінський звернувся до керівника апарату Верховної Ради з проханням нарахувати йому зарплатню за березень-червень 2007 року у повному обсязі.

Про це йдеться у зверненні депутата п'ятого скликання, який мають у наявності журналісти.

Згідно з написаним, Вінський просить переобчислити нарахування йому заробітної плати.

"З урахуванням того, що в березні-червні поточного року мені доводилося працювати без вихідних, згадані вище табелі вважаю такими, що не відповідають дійсності", - зазначив представник БЮТ.

"Нездійснення оплати праці за квітень-травень та часткову оплату за березень і червень вважаю неправомірною та такою, що суперечить вимогам законодавства щодо соціальних гарантій", - додав він.

У заяві Вінський звертається до керівника апарату Верховної Ради з проханням прийняти рішення щодо оплати праці за березень-червень 2007 року у повному обсязі.

Водночас у листі-відповіді голова бюджетного комітету Олександр Єфремов зазначає, що нарахування зарплати народним депутатам за відпрацьований час здійснюється відповідно до вимог регламенту "на підставі даних письмової реєстрації народних депутатів перед початком кожного пленарного засідання".

"Нарахування заробітної плати народному депутату Йосипу Вінському за березень-червень 2007 року здійснено на підставі табелів обліку робочого часу", - наголошується у відповіді.

Як відомо, на підтримку указів президента Віктора Ющенка про призначення дострокових виборів фракція БЮТ не приходила на засідання парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування