Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко кличе ізраїльський бізнес на дороги

Четвер, 15 листопада 2007, 11:10

Президент Віктор Ющенко запросив ізраїльський бізнес до участі у спільних проектах із розбудови інфраструктури в рамках підготовки до проведення фіналу Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками провідних ділових кіл в Єрусалимі, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко нагадав, що відповідно до національної програми протягом п'яти наступних років в Україні мають бути розбудовані 5 тисяч кілометрів магістральних доріг, половина з яких безпосередньо пов'язані з Євро-2012.

Президент додав, що шість міст України, в яких відбудеться фінал чемпіонату-2012, мають отримати міжнародні шляхи сполучення з усіма країнами-сусідами.

За його словами, фінансування цих цілей становить приблизно 54 млрд., більшість цієї суми має формуватися за рахунок кредитів, а близько 15% складатимуть державні кошти.

Ющенко також повідомив, що в рамках підготовки Євро-2012 в Україні має бути побудовано 100 готелів та 8 стадіонів.

"У цьому контексті ми надзвичайно зацікавлені в ізраїльській присутності в Україні", – сказав президент, додавши, що це питання обговорювалося у середу під час зустрічей з керівниками Ізраїлю.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування