Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через Черновецького Жовтневої лікарні більше немає

Четвер, 15 листопада 2007, 13:31

Київський мер Леонід Черновецький підписав рішення Київради, згідно із яким Центральна міська клінічна лікарня, відома як "Жовтнева", перейменована в "Александрівську".

Вона також передана в сферу керування Головного управління охорони здоров'я і медичного забезпечення Київської міськдержадміністрації, повідомляє "Інтерфакс-Україна" із посиланням на заступника мера Ірену Кільчицьку.

"Зміна назви - це не єдина реформа однієї з найбільших медичних установ столиці. У такий спосіб міська влада вирішила реорганізувати Центральну лікарню і віднести її до сфери керування Головуправління охорони здоров'я і медичного забезпечення Київської держадміністрації", - сказала Кільчицька.

За її словами, столична влада має намір відновити цей заклад до того рівня, що був у часи Радянського Союзу, - "могутня медична установа, що є гордістю не тільки Києва, а можливо і всієї України".

Рішенням Київради за Александрівською лікарнею закріплене майно реорганізованої Центральної міської лікарні (Жовтневої) крім медичного обладнання і майна, яке використовує в даний час відділення ендокринології цієї лікарні.

Зазначене майно передається у володіння Київському міському клінічному ендокринологічному центру.

Черновецький також ініціював розгляд питання повернення 4 га землі лікарні, що були віддані під будівництво, що повинно було відбутися наприкінці 2007 - на початку 2008 років, але ще не встигло розпочатися.

Кільчицька також нагадала, що є розпорядження Київської держадміністрації про заборону відводу земель під будівництво на території всіх медичних установ Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування