Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Група старту "забуксувала"

Четвер, 15 листопада 2007, 15:08

В роботі підготовчої групи з організації першого засідання Верховної Ради шостого скликання оголошено 10-хвилинну перерву.

Про це заявив перший заступник керівника групи Роман Зварич, який у четвер головує на засіданні групи.

За його словами, від початку засідання депутати вже визначилися з кількістю підгруп, які займатимуться технічними питаннями щодо підготовки першого засідання.

Реклама:

Зокрема, щодо розселення немісцевих депутатів у Києві, розсадки усіх депутатів у сесійній залі, порядку денного першого парламентського тижня і щодо визначення переліку парламентських комітетів та сфер їхнього відання.

Дискусія, яка, за словами Зварича, стала причиною перерви, розгорнулася довкола кандидатур, координаторів цих робочих підгруп.

"Ми тут трішечки забуксували у наших дуже динамічних темпах, то треба було взяти маленький тайм-аут", - сказав він.

ВІДЕО ДНЯ

Зварич висловив сподівання, що у четвер координатори підгруп все ж таки будуть призначені, "можливо, буде визначено склад цих підгруп" і в п'ятницю та понеділок підгрупи попрацюють для того, щоб у вівторок бути заслуханими на засіданні групи.

Тому, за його словами, очевидно, що наступного разу група збереться у вівторок.

На питання, чи встигне робоча група розглянути всі необхідні питання до 23 числа, він відповів: "Звичайно, я думаю, що ми встигнемо без жодних проблем".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування