Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький "усіче" Київ на третину, щоб "прибрати" голів

П'ятниця, 16 листопада 2007, 15:20

Мер Києва Леонід Черновецький припускає реорганізацію 10 районів столиці в 7.

Про це він сказав журналістам, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

Мер нагадав, що неодноразово критикував роботу голів Подільської, Дніпровської та Святошинської райдержадміністрації і звертався до президента Віктора Ющенка з проханням звільнити їх.

Однак, за словами Черновецького, звільнення цих голів затягується, і Київська міська рада вирішила заслухати їхні звіти на сесії 22 листопада.

Черновецький підкреслив, що якщо для зняття цих голів районів необхідно буде реорганізувати в цілому всі райони міста, то Київрада готова це зробити.

"Ми приймемо рішення тоді, здатні, в усякому разі, і готові до ухвалення такого рішення про реорганізацію районної системи в місті, тому що прибрати їх (голів) по-іншому неможливо... Їх (три райони) просто розділять і приєднають до інших", - заявив Черновецький.

Він зазначив, що його терпіння щодо голів цих 3 районів вичерпане і він готовий до рішучих дій.

Він пояснив, що голова Подільської райдержадміністрації Євген Романенко, Дніпровської – Олександр Сотників і Святошинської – Володимир Мазепа цілком усунулися від виконання своїх посадових обов'язків.

Як відомо, раніше Черновецький звернувся до Ющенка з закликом звільнити голів Подільського, Дніпровського і Святошинського районів.

У Києві 10 районів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...