Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія пригадає Україні рейдерскую атаку

П'ятниця, 2 листопада 2007, 10:39

Росія не залишить без уваги рейдерське захоплення Кременчуцького НПЗ на Україні, заявив у п'ятницю перший віце-прем'єр РФ Сергій Іванов.

"Я вважаю, що цей інцидент є волаючим фактом, і ми не можемо його залишити без уваги, оскільки вже досить давно захист інтересів російського бізнесу є і, напевно, буде одним з національних пріоритетів політики російського уряду", - сказав Іванов, відкриваючи засідання урядової комісії з питань розвитку промисловості, технологій транспорту.

Вранці 19 жовтня стало відомо про те, що на територію "Укртатнафти" (Кременчуцький НПЗ) проникнули збройні люди, що ввірвалися в кабінет голови правління і заволоділи документацією і печаткою підприємства.

Посадовим особам підприємства були представлені документи про відновлення в посаді екс-голови правління Павла Овчаренка за рішенням апеляційного суду Сумської області.

Татарстанські акціонери (уряд Татарстану і компанія "Татнефть"), що контролюють близько 37,4% акцій "Укртатнафти", розцінюють ситуацію, що склалася на підприємстві після активізації конфлікту між російськими й українськими акціонерами компанії, як рейдерську атаку.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування