Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ добився, що родич Черновецького залишився без мандата

П'ятниця, 2 листопада 2007, 12:58

Печерський районний суд міста Києва завершив розгляд справи за позовом родича Леоніда Черновецького і депутата Київради Віктора Гринюка щодо дії закону про імперативний мандат для депутатів місцевих рад.

Про це повідомив "Українській правді" представник БЮТ у суді Володимир Пилипенко.

За його словами, визнав даний позов непідвідомчим суду, оскільки це внутрішня справа блоків і партії.

Таким чином, фактично визнано, що Черновецький законно позбавив Гринюка мандату.

"Отже, як колись сказав Леонід Черновецький, що він доведе справу про імперативний мандат до абсурду, сьогодні в цьому театрі абсурду поставлено крапку, а жертвою цього театру став родич Черновецького, якого той на виконання закону про імперативний мандат позбавив повноважень депутата київської міської ради", - підкреслив представник Блоку Юлії Тимошенко у суді, повідомляє прес-служба блоку.

Півроку тому Черновецький на підставі закону про імперативний мандат достроково позбавив повноважень депутата Київради, свого родича Віктора Гринюка. Таким чином київська влада намагалася заблокувати застосування імперативного мандату до депутатів БЮТ, що могло зруйнувати більшість у Київраді.

Як відомо, у середу Дніпровський суд зупинив розгляд справи по імперативному мандату за позовом депутата Данилова до винесення рішення Конституційним судом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування