Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Калиновському помилково змінили зовнішність

Четвер, 22 листопада 2007, 11:27

Дві фотографії невідомого чоловіка у картці про міжнародний розшук екс-пасинка Дмитра Фірташа Сергія Калиновського з’явилися на сайті генерального секретаріату Інтерполу через технічну помилку.

Про це на брифінгу у четвер заявив керівник робочого апарату НЦБ Інтерполу в Україні Ростислав Вергелес.

"Офіційна червона картка по Калиновському за весь час не змінювалася. До неї мають доступ всі бюро Інтерполу і вся поліція всіх країн", - сказав Вергелес, наголосивши, що цей сайт не є доступним для широкого загалу.

Водночас, коментуючи фото невідомого чоловіка у картці на Калиновського, він пояснив, що вона з'явилася на сайті генерального секретаріату Інтерполу, що доступний для ЗМІ та інших громадян.

"Це картка загального доступу генерального секретаріату Інтерполу. Дійсно, ще вчора поряд з офіційним фото Калиновського там висіло зображення невідомої людини", - сказав Вергелес.

"Я дав доручення підлеглим, вони потелефонували у Францію, що володіє цим сайтом, і за півгодини все було виправлено", - додав він.

За словами Вергелеса, "виявилося, що один зі співробітників генерального секретаріату Інтерполу, який відповідає за публікацію повідомлень у загальнодоступній мережі, допустив технічну помилку".

"Пошук Калиновського продовжується. Ми вже відпрацювали цілу низку країн. Вже є дані, де він перебував протягом року. Розшук триває і я впевнений, що він завершиться успіхом", - додав він.

Як відомо, у травні на бульварі Шевченка у ДТП за участі Калиновського, що є екс-пасинком співвласника "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа, загинули двоє людей.

Близько двох місяців тому, після невдалих спроб залишити країну, Калиновському все ж таки вдалося втекти. Його оголошено у міжнародний розшук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування