Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З табору Луценка наїхали на Балогу і зробили натяк Ющенку

П'ятниця, 23 листопада 2007, 16:10

Депутат від НУНС Олесь Доній відзначає, що представники блоку, які не підписали угоду з БЮТ є людьми Віктора Балоги.

Депутат нагадав, що після зустрічі з президентом за його пропозицією було домовлено внести в угоду з БЮТ правки щодо питання по армії, і питання збільшення прохідного бар`єру.

"Також голова держави дав доручення, що вже 23 листопада має буде створена коаліція, а в угоду внесені вищезазначені правки. Відповідно, і фракція НУ-НС, і фракція БЮТ могли сподіватися якраз на те, що ці домовленості будуть виконані", - нагадав Доній.

"Натомість, сьогодні почалася дивна гра: 8 осіб, які, будемо їх називати групою Балоги, повели себе іншим чином, тобто відмовилися підписувати заяву про входження до коаліції БЮТ і НУ-НС, не аргументуючи конкретними претензіями до угоди", - відзначив депутат.

Він також відзначив "дивну синхронність" дій непідписантів з діями регіоналів, коли Раїса Богатирьова, як представник тимчасової президії, оголосила перерву у роботі ВР до четверга, 29 листопада.

"В ситуації, що склалася у парламенті, президент України мусить сказати своє слово. Позиція групи Балоги, більшість людей з якої тим чи іншим чином близькі до президента, впливатиме на пониження авторитету Президента, якщо вона і надалі діятиме подібним чином", - сказав депутат.

Як відомо, не поставили свої підписи депутати Станіслав Довгий, Микола Оніщук, Юрій Єхануров, Іван Плющ, Віктор Топалов , Ігор Кріль, Василь Петьовка й Ігор Палиця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування