Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче, щоб Тимошенко обійшлася без "експериментів одного дня"

П'ятниця, 30 листопада 2007, 08:09

Президент Віктор Ющенко наголошує, що будь-який уряд, у тому числі на чолі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко, має бути професійним.

Про це він сказав в інтерв’ю "Бі-БІ-Сі", відповідаючи на запитання, чи впевнений він в ефективності уряду Тимошенко.

"Нам треба відмовитися від політичної, партійної практики призначати людей, які в темах, ввірених відповідним міністерствам та відомствам далекі, не мають досвіду", - заявив президент.

Реклама:

"Це те, що відбувається сьогодні, наприклад, з транспортом, коли ми маємо непрофільного міністра, очевидно недурну людину, але тут мова іде не про оцінку його інтелектуальних можливостей, а про професійну здатність", - навів він у приклад.

Ющенко визнав, що "у попередньому уряді Юлії Тимошенко було допущено досить багато речей, які засвідчують неефективність управління".

"Починаючи від теми власне моделі управління, коли одним махом були загублені структури, які, до речі, мають займатися державним контролем, в тому числі і в газовій сфері. Чи тема так званих вільних економічних зон", - додав він.

ВІДЕО ДНЯ

При цьому президент зазначив, що "на жаль, можливо, тоді час такий був, можливо, обставини такі були, що треба було сприймати і такого роду кроки".

"Але в будь-якому випадку я хотів би, щоб будь-який майбутній український уряд, в тому числі і Юлії Володимирівни, щоб це були уряди професійні, щоб там не відбувалися експерименти одного дня, за які потім доводиться роками розплачуватися", - наголосив Ющенко.

"Бо моє бажання – зробити усе, щоб політична нестабільність, яка торкнулась українського парламенту, завдавала мінімальної шкоди стабільності держави як такій, і перш за все економічній стабільності", - додав глава держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...