Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє встигнути до Нового року

Вівторок, 11 грудня 2007, 12:13

Кандидат на посаду прем'єр-міністра Юлія Тимошенко обіцяє у разі створення у вівторок нового складу Кабінету міністрів встигнути до Нового року розробити новий проект державного бюджету на 2008 рік і внести його до парламенту для затвердження.

"Якщо сьогодні всі голосування відбудуться успішно, то завтра уряд збереться на своє перше урядове засідання", - зазначила Тимошенко, відповідаючи на питання депутатів.

"Я думаю, що головним пріоритетом на перші тижні до Нового року буде розробка державного бюджету і передача його до Верховної Ради для затвердження Верховною Радою", - додала вона.

Тимошенко заявила, що її Кабінет міністрів зробить "усе для того, щоб бюджет був прийнятий своєчасно, до Нового року".

"І щоб цей бюджет вже певним чином навіть за ці два тижні відповідав нашим програмним засадам – двох сил, що створили демократичну коаліцію", - додала вона.

"Ми встигнемо і зробимо так, щоб Україна не втратила свій авторитет внаслідок відсутності бюджету", - запевнила кандидат на посаду прем'єра.

Крім того, Тимошенко зауважила, що "у нас прийнято скидати, особливо, ну, політики-чоловіки, я перепрошую, з попередньої влади таке люблять робити, скидати відповідальність на опонентів, на опозицію, на попередників".

"Ми ні на кого відповідальність перекладати не будемо. Ми достатньо сильні для того, щоб всю відповідальність брати на себе навіть з тими вадами, які ми отримуємо у спадщину", - запевнила кандидат.

Крім того, Тимошенко висловилася за вдосконалення пропорційної виборчої системи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування