Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жириновський-президент "усіх заспокоїть" і "зачистить всю країну"

Четвер, 13 грудня 2007, 14:22

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський на з'їзді партії у четвер озвучив гасла майбутньої передвиборної кампанії ЛДПР і розповів про своє бачення потенційного президента країни.

"За усе відповісте!" - головне гасло нашої передвиборної кампанії", - заявив із трибуни 20 з'їзду ЛДПР Жириновський.

Як очікується, з'їзд на безальтернативній основі висуне його як кандидата в президенти Росії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим Жириновський відзначив, що список для висування кандидатів від ЛДПР відкритий.

"Якщо є бажаючі висунути кілька кандидатур - ласкаво просимо, список відкритий", - сказав він, додавши, що необхідно зважити, наскільки серйозний буде такий крок, тому що в даному випадку "вибирають мізки".

"Демократія - це знайти найкращі мізки в кожній партії", - додав він.

Жириновський висунув свої вимоги до кандидата в президенти. Головне - він повинен знати, що таке Росія, наголосив лідер ЛДПР.

Крім того, на його думку, кандидат у президенти обов'язково повинен пожити в одній з національних республік, інакше він не зможе приймати правильні рішення з етнічних питань.

Жириновський також відзначив, що кандидат зобов'язаний мати звання заслуженого юриста, бути старшим 40 років, а також побувати в усіх російських регіонах, у тому числі на Чукотці, на Камчатці, у Якутії.

На сцені 20-го з'їзду висять головні гасла виборчої кампанії кандидата від ЛДПР. Крім гасла "За усе відповісте!", що розміщене в центрі сцени, тут також обіцянки: "Зачищу всю країну!" і "Заспокою всіх!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування