Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов вірить, що зараз все налагодиться. Тимошенко світить вівторок

П'ятниця, 14 грудня 2007, 12:21

Представник БЮТ Олександр Турчинов прогнозує, що Верховна Рада запрацює найближчим часом.

"Я думаю, що зараз ще хвилин п’ять, і ми розв'яжемо проблему. Або ми будемо голосувати в умовах блокування, або вони сядуть сьогодні на свої місця і проголосують за зміну форми голосування", - сказав він журналістам в кулуарах в п’ятницю.

За його словами, БЮТ налаштований на те, щоб голосувати в заблокованому залі, в той час, як голова Верховної ради Арсеній Яценюк не хоче проводити голосування в таких умовах і переконує "регіоналів" добровільно розблокувати трибуну.

Турчинов також не виключив, що голосування по Тимошенко може бути у вівторок, якщо у п’ятницю на погоджувальній раді керівники усіх фракцій затвердять і погодяться з порядком денним, запропонованим Яценюком.

На питання, яким чином голосування у вівторок може відбутися без президента, оскільки з'явилась інформація, що Ющенко має залишити країну, Турчинов сказав, що голосування може відбутися і без присутності президента в залі, бо ця норма є необов’язковою.

"Вони (регіонали) можуть вимагати, що завгодно, але такої норми в регламенті немає. Можна хоч в космос полетіти, але не зробити цього", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування