Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доля Мартинюка може змінитися ще "тисячу разів"

Понеділок, 17 грудня 2007, 18:23

Партія регіонів зареєструється у Верховній Раді у вівторок, але голосувати за кандидатуру коаліції на посаду прем’єра не буде.

Про це "Українській правді" повідомила депутат від партії Олена Бондаренко.

За її словами, "регіонали" також не збираються блокувати роботу парламенту у разі, якщо не буде порушено регламент і всі голосування відбуватимуться за раніше визначеною процедурою.

"Ми не будемо опиратися, якщо все буде здійснено за процедурою", - сказала депутат.

Водночас Бондаренко не змогла дати відповіді на питання, чи вже є остаточне узгоджене рішення опозиції про кандидата на посаду першого віце-спікера.

Вона сказала, що за її інформацією поки єдиним кандидатом на цю посаду залишається комуніст Адам Мартинюк, проте "рішення може змінитися ще тисячу разів".

Бондаренко додала, що у понеділок мала відбутися зустріч лідерів опозиційних сил, на якій від Партії регіонів була присутня Раїса Богатирьова.

Як відомо, у вівторок у Верховній Раді має відбутися голосування щодо прем’єра, щодо першого віце-спікера та віце-спікера, а також щодо розподілу комітетів.

У понеділок після погоджувальної ради спікер Арсеній Яценюк повідомив, що до кінця цього дня Партія регіонів має визначитися, кого буде висунуто на посаду першого віце-спікера.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування