Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко знайде в себе на столі "звільнення"

П'ятниця, 21 грудня 2007, 08:37

Більшість заступників міністра внутрішніх справ подали у відставку – їхнє місце готується зайняти "стара" команда Юрія Луценка, пише "Дело".

За інформацією видання, на стіл Луценка, що повернувся на посаду голови МВС, у п'ятницю ляжуть одразу кілька заяв заступників міністра про своє звільнення, а також готуються до відставки керівники деяких департаментів МВС.

Одним з перших подав рапорт заступник міністра з економічних питань Віктор Суслов. Він написав його ще в середу, однак віддати на підпис міністру вирішив тільки у п'ятницю. Затримка відбулася через професійне свято – День міліції.

"От відсвяткуємо цю подію в Палаці "Україна", послухаємо привітання президента, а з завтрашнього дня підемо у відставку", - сказав Суслов виданню.

"Наскільки я зрозумів, керівництво буде тотально мінятися, тому що Юрій Віталійович сказав чітко, що хотів би працювати з колишньою своєю командою. А заяви буде розглядати наступного дня після Дня міліції", - додав він.

Водночас, має шанс залишитися на посаді начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Ігор Білозуб, який вже працював під керівництвом Луценка.

За словами депутата від "НУ-НС" Геннадія Москаля, який у 2005 році обіймав посаду заступника голови МВС Луценка, зміна команди логічна.

"Адже при Цушку також були звільнені всі ключові керівники", - нагадав депутат, при цьому виключивши своє повернення на посаду заступника голови МВС.

Соратники Луценка не називають імена нових заступників міністра, але стверджують, що їх число скоротиться з 15-ти до 4–3-х заступників і 1 першого заступника.

Серед найбільш імовірних претендентів на повернення в МВС можна виділити близьку до президента Ющенка екс-заступника міністра Луценка з фінансових питань Лідію Поречкину, пише видання.

У начальники кримінальної міліції пророкують Володимира Євдокимова, який при Луценку обіймав цю посаду. Слідче управління МВС може знову очолити Петро Коляда, а Департамент громадської безпеки МВС – Володимир Рудик.

Посада заступника міністра із кадрів і внутрішньої безпеки може дістатися Олександру Новикову, а на посаду начальника ДАІ може повернутися генерал-майор міліції Сергій Коломієць.

У перших рядах на звільнення, як пише видання, також перший заступник міністра Михайло Корнієнко і ще 7 замів: начальник Департаменту кримінальної міліції Микола Куп'янський, начальник Головного слідчого управління МВС Василь Боднар, начальник із громадської безпеки Василь Фатхутдінов, начальник внутрішньої безпеки МВС Микола Плеханов, заступник міністра у зв'язках із ВР та іншими органами Василь Мармазов, директор департаменту фінансових ресурсів і бухобліку Сергій Копитов і начальник Головного штабу Сергій Попков.

Також, за даними джерела "Дело" в МВС, на вихід готується начальник департаменту ДАІ Олексій Калинський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...