Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" побачили за заявами Януковича тінь федералізму

Вівторок, 25 грудня 2007, 13:54

Член фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Ключковський вважає, що реанімація ідеї децентралізації влади представниками Партії регіонів має суто політичний підтекст.

Про це він сказав офіційному сайту блоку "НУ-НС", коментуючи заяву лідера Партії регіонів Віктора Януковича про намір внести до Конституції зміни, які б призвели до децентралізації влади.

"Я дуже люблю, коли видатний діяч кількома словами описує зміст змін до Конституції. Потрібно щонайменше запропонувати суспільству текст запропонованих змін", - сказав Ключковський.

При цьому він зазначив, що "один раз ми вже змінили Основний закон, повіривши на слово, а тоді виявилося, що текст абсолютно не допрацьований, недосконалий і створює серйозні проблеми".

"Що стосується реанімації ідеї децентралізації, яка за своєю суттю є здоровою ідеєю, думаю, що на цей раз вона має чисто політичний підтекст, пов’язаний з тими з’їздами, які знову плануються в Сєвєродонецьку", - наголосив Ключковський.

При цьому він уточнив, що має на увазі реанімацію "регіоналами" у такий спосіб ідеї федералізму.

"Зараз іде політична гра і політична спекуляція навколо ідей, які можуть бути дуже по-різному реалізовані", - підкреслив народний депутат.

Як відомо, раніше Янукович заявив, що його партія готова внести в парламент уже підготовлений проект змін до Конституції, який передбачає децентралізацію влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування