Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правою рукою Вінського став "вихованець" Мороза

Вівторок, 25 грудня 2007, 14:59

Кабінет міністрів призначив заступником міністра транспорту й зв'язку Ігоря Урбанського.

Як повідомив журналістам міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський, дане призначення Кабмін здійснив увечері в понеділок, 24 грудня.

За його словами, у сфері компетенції Урбанського перебуватиме координація всієї політики транспортної галузі, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

При цьому ресурс нагадує, що Урбанський колись висувався в депутати за списком Соціалістичної партії, а в серпні 2006 став додатковим першим заступником міністра транспорту.

На момент обрання у Верховну Раду 5 скликання він також був генеральним директором судноплавної компанії "Каалбай Шиппінг Холдинг Україна" (Одеса).

Коли в 2006 році йшли переговори щодо коаліції у складі БЮТ-НУ-СПУ, Урбанський був кандидатом № 1 на посаду міністра транспорту і зв'язку. Однак на цю посаду пізніше був призначений член СПУ Микола Рудьковський.

Як зазначає "Обком", люди, що знають Урбанського, стверджували, "що він є найбільшим фахівцем з контрабанди в Одеському регіоні" і "є висококласним фахівцем у транспортній галузі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування