Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко обіцяє, що коаліція нічого не забуде

Середа, 5 грудня 2007, 08:25

Лідер фракції "НУ-НС" В’ячеслав Кириленко запевняє, що створена у парламенті більшість зможе забезпечити "спільну і узгоджену роботу" президента Віктора Ющенка, нового демократичного уряду і парламенту.

"Ми переконані, що сьогодні вся країна і весь світ пересвідчилися, що вперше за три роки перебування президента Ющенка при владі створена демократична і пропрезидентська більшість", - сказав він після оголошення результатів голосування щодо обрання спікера ВР 6 скликання, повідомляє прес-служба "НУ-НС".

"Така більшість, яка зможе нарешті забезпечити спільну і узгоджену роботу всенародно обраного президента України, нового демократичного уряду і демократичної більшості парламенту в інтересах більшості виборців, причому незалежно від того, за кого ці виборці голосували на останніх виборах", - наголосив Кириленко.

При цьому лідер фракції "НУ-НС" зазначив, що "ми максимально швидко сформуємо демократичний кабінет, оберемо прем’єра і уряд".

"І ми не забудемо про те, що необхідно скасувати депутатську недоторканність, скасувати пільги і почати масштабні економічні реформи", - запевнив Кириленко.

"Тому на часі – серйозна кропітка робота над новим податковим кодексом, над покращенням місцевого самоврядування і над цілою низкою реформістських законів, які певним чином мають стати новим обличчям України", - зауважив Кириленко.

За його словами, у коаліції вважають, що "об’єднати Україну можуть тільки вдало проведені реформи".

"І я переконаний у тому, що ті негативні уроки, які мали місце підчас роботи першого демократичного уряду 2005 року, де виникали непорозуміння практично на порожньому місці, тепер не повинні повторюватися", - зазначив Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...