Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блок Литвина домовляється з БЮТ і НУНС

Четвер, 6 грудня 2007, 10:22

Блок Литвина домовляється з демократичною коаліцією про подальшу співпрацю.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив народний депутат від Блоку Литвина Віктор Пилипишин.

У випадку, якщо буде погоджено питання про виконання парламентською більшістю програмних засад литвинівців, останні підтримуватимуть демократичну коаліцію.

"Ми весь час знаходимось у переговорному процесі. ... (Домовляємось) про подальшу співпрацю. В даному випадку нас сьогодні цікавить більше всього: та коаліція - демократична коаліція, як вона себе називає, яка створена на сьогоднішній день,- чи вона буде виконувати наші програмні засади?", - сказав депутат.

За його словами, блок Литвина цікавлять позиції щодо продажу землі, тендерні процедури, питання повернення до мажоритарної системи.

На питання ведучого, чи може представник їх політичної сили очолити одне з вакантних місць у президії Верховної Ради, Пилипишин запевнив, що в них "достатньо професійні та підготовлені люди - вони можуть зайняти місця і в Верховній Раді, і в Кабінеті міністрів, і в міністерствах".

"Я не бачу в цьому проблеми. Але, знову ж таки, треба розуміти про що ми домовляємося - як буде розвиватись країна. Не завжди люди, які ідуть в колоні, йдуть до єдиної мети. Інколи буває так, що люди можуть знаходитись в різних таборах, але робити спільну справу", - зазначив депутат.

Ще один учасник ефіру, народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко підтримав долучення Блоку Литвина до коаліції.

"Я вважаю, що нам є про що говорити з блоком Литвина. Я вважаю, що це абсолютно потенційний ефективний партнер по співпраці", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування