Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко озброїлась списком побачень. У вихідні - президент

П'ятниця, 7 грудня 2007, 12:59

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко має намір на початку наступного тижня зустрітися з усіма фракціями парламенту для співбесіди щодо висування її кандидатури на посаду прем'єр-міністра.

"У мене є графік консультацій і всі фракції висловили бажання зустрітися. Я буду зустрічатися з ними у понеділок і вівторок", - сказала Тимошенко після засідання фракції БЮТ у п'ятницю.

Вона додала, що на вівторок фракції коаліції планують вийти з узгодженими кандидатурами міністрів нового уряду і кандидатурами керівників парламентських комітетів.

Зокрема, БЮТ протягом вихідних проводитиме відповідні консультації з "НУ-НС" та президентом.

На питання, що робитиме БЮТ, якщо Партія регіонів продовжить блокувати спікерську трибуну, Тимошенко сказала, що БЮТ не братиме участі у жодних протистояннях і чекатиме до того моменту, поки вони її розблокують.

"Якщо у когось є настрій блокувати, будь ласка, хай блокують безстроково. Але тоді вони мають взяти на себе відповідальність за все, що відбувається у країні. Як з точки зору виконувачів обов'язків уряду, так і з точки зору депутатів, які блокують роботу ВР", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування