Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти чекають президентських виборів, ініційованих БЮТ або НУНС

Субота, 8 грудня 2007, 13:54

Соцпартія обов'язково буде брати участь у президентській виборчій кампанії.

Про це заявив секретар політради СПУ з питань популяризації партії, діяльності медіа-холдингу і креативної роботи Ярослав Мендусь в інтерв'ю "Київському телеграфові", повідомляє прес-служба партії.

"Соцпартія обов'язково буде брати участь у президентській виборчій кампанії. А по кандидатурі ми визначимося на партійному з'їзді. Я впевнений, що це буде авторитетний політик, здатний гідно представляти соціалістів і їхню ідеологію", - заявив секретар політради партії.

"Не готовий зараз спрогнозувати, коли будуть президентські вибори в Україні, тому що не виключаю, що вони можуть бути достроковими", - відзначив соціаліст.

За словами Мендуся, зараз у парламенті відбою не буде від бажаючих ініціювати дострокові вибори президента. Це може бути і БЮТ, і Партія регіонів, і комуністи, і навіть частина блоку "НУНС".

У той же час Мендусь не виключає і ще одних дострокових парламентських виборів. "Ми маємо справу з політичними технологіями, що не беруть до уваги закон, інтереси України і її громадян. Тому від політичних авантюристів можна чекати всього", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...