Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Тимошенко проконтролюють Черновецького

Вівторок, 15 січня 2008, 17:45

У четвер київський мер Леонід Черновецький зустрінеться з президентом Віктором Ющенком і прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це журналістам повідомила начальник головного управління економіки й інвестицій Київської міської державної адміністрації Марина Лукашина.

"На четвер призначена зустріч мера з президентом і прем'єр-міністром. Ми готуємо блок проблемних питань по Києву", - уточнила Лукашина.

За її словами, на цій зустрічі, серед інших, буде розглядатися питання про інвестиційні конкурси на землю.

"Ми будемо регулювати це питання з урядом. Ми повинні одержати дозвіл або перехідне положення, як вирішувати це питання правовим способом", - відзначила посадовець.

Лукашина підкреслила, що через заборону на проведення конкурсів і тендерів на землю Київрада не може відвести землю особам, що придбали її на конкурсах у 2007 році (таких конкурсів було 45).

"Інвестори можуть вимагати гроші назад, і якщо не буде врегульована ця ситуація, нам доведеться повернути ці гроші, тому що вони були реально отримані", - відзначила начальник Головного управління економіки й інвестицій.

Раніше у вівторок Лукашина попередила, що київський бюджет може втратити близько 500 млн.грн.

"У нас у програмі була закладена сума, на яку ми розраховували, - 500 млн.грн. на проведення інвестиційних конкурсів", - сказала вона.

За її словами, із прийняттям Держбюджету-2008 і зобов'язанням проводити тільки аукціони, Київ може не одержати заплановані гроші.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування