Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підсудних у справі Гонгадзе отруюють?

Четвер, 24 січня 2008, 14:53

Представниця дружини вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Валентина Теличенко припускає, що хвороба підсудного у справі Миколи Протасова може бути несправжньою.

Так Теличенко прокоментувала те, що в четвер судове засідання у справі Гонгадзе не відбулося, бо Протасов був госпіталізований з підозрою на захворювання крові і, за висновком лікарів, він не може брати участь у судовому засіданні.

"Судове слідство на етапі завершення, далі – лише доповнення та дебати й після того суд піде в дорадчу кімнату", - зазначила юрист.

"Думаю не тільки мені, але й підсудному Протасову та його захиснику цілком очевидно, що підстав не вважати вину доведеною немає, а відтак – обвинувачульний вирок із втратою звання полковника міліції, втратою пенсії полковника міліції та шляхом у місця позбавлення волі", - наголосила Теличенко.

"Не виключаю, що захворювання пов’язане саме з цим. Сподіваюся, лікарі точно визначать діагноз та, в разі потреби, забезпечать належне лікування підсудному Протасову. Також хочу вірити, що новітня історія України не поповниться ще однією кримінальною сторінкою, проте тривога щодо можливого отруєння підсудного є..," – припустила Теличенко.

Як відомо, Протасов є кумом колишнього генерала міліції Олексія Пукача, якого розшукують за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування