Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Укргаз-енерго" і RosUkrEnergo трапилося щастя

Субота, 26 січня 2008, 18:00

Представники RosUkrEnergo AG, "Укргаз-Енерго" і "Нафтогаз України" у Києві в суботу домовилися про створення декількох робочих груп для вирішення проблемних питань, що нагромадилися у відносинах між цими компаніями.

"На наше спільне щастя переговори пройшли в конструктивному руслі. Починалися вони важко, але вже до середини зустрічі ми знайшли розуміння того, що повинні спільними зусиллями вирішувати існуючі проблеми", - сказав журналістам голова правління "Укргаз-Енерго" Ігор Воронін, після завершення чергового раунду переговорів, що проходив у центральному офісі "Нафтогазу України".

Він уточнив, що фахівці компаній тепер будуть працювати над погашенням заборгованості за поставлений раніше природний газ, проблемами безконтрактного добору палива підприємствами НАКу і невиконання українською стороною зобов'язань по транзиту газу.

Черговий етап переговорів, за словами Вороніна, повинен відбудуться наступного тижня.

Глава "УкрГаз-Енерго" висловив сподівання, що компанія найближчим часом цілком погасить прострочену заборгованість перед RosUkrEnergo у розмірі $598 млн. Він уточнив, що заборгованість підприємств "Нафтогазу України" перед "УкрГаз-Енерго" за поставлений газ, яка підтверджена документально, наразі складає $215 млн

Виконавчий директор RosUkrEnergo Дмитро Глебко також відзначив результативність зустрічі, що відбулася в суботу.

Представники Нафтогазу від спілкування з пресою після завершення зустрічі відмовилися.


"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування