Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в Брюсселі їстиме з думками про газ

Субота, 26 січня 2008, 20:00

Прем’єр Юлія Тимошенко 28-29 січня відвідає з офіційним візитом Брюссель.

Як повідомляє в суботу прес-служба уряду, у понеділок Тимошенко проведе зустрічі з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу та головою Європарламенту Гансом-Гертом Пьоттерінгом.

Цього ж дня вона виступить перед Комітетом Європарламенту у закордонних справах та проведе зустріч з генеральним секретарем Європейської Народної Партії Антоніо Лопезом Істурізом.

Програмою візиту заплановано також робочу вечерю українського прем’єра з комісаром з питань енергетики Андрісом Пібалгсом та координатором ЄС з питань розбудови південних проектів газопроводів Йозісом Йоганесом ван Аартсеном.

У вівторок, 29 січня, Тимошенко проведе зустрічі, зокрема, з комісаром з питань зовнішніх зносин та європейської політики сусідства Бенітою Ферреро-Вальднер, з комісаром з питань зовнішньої торгівлі Пітером Мендельсоном та віце-президентом Єврокомісії, комісаром ЄС з питань юстиції, свободи та безпеки Франко Фраттіні.

Крім того, запланований робочий обід з генеральним секретарем Ради міністрів ЄС, високим представником з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав’єром Соланою.

Тимошенко також проведе зустріч із прем’єр-міністром Королівства Бельгія Гі Вергофстадтом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування