Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук зізнався, що в одну річку двічі не піде

Понеділок, 28 січня 2008, 09:08

Бізнесмен і зять екс-президента Леоніда Кучми Віктор Пінчук заявляє, що не прагне до влади.

Про це він заявив в статті, опублікованій в газеті "Дело" у понеділок.

"Зараз я максимально далекий від влади — я до влади не прагну, я прагну до свободи. Я не політик, я бізнесмен", - заявив він.

"Я можу сказати, що намагаюся бути представником громадянського суспільства, займатися громадською діяльністю", - додав він.

Говорячи про "Український ланч", який він організував у Давосі, він сказав, що це одна зі складових форматування країни. "З таких подій бізнес здобуває інформацію про інвестиційний клімат у державі", - додав він.

Пінчук також зазначив, що Український ланч був одним із найбільш відвідуваних заходів на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

"До нас прийшло більше 400 заявок від тих, хто бажав брати участь у ланчі. Щоб усі могли сісти за столи, щоб атмосфера була більш робочою, більш інтерактивною, ми запросили десь максимум 170-180 осіб. Тобто більш 250 осіб не змогли сюди потрапити", - сказав він.

Пінчук вважає, що ланч був корисний для бізнесменів, оскільки вони змогли почути думку президента Ющенка, а по-друге, вони довідалися про позицію тих професійних макроекономістів, що були поруч із президентом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування