Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович втратив Гайдука, не вписавшись у кривий поворот?

Четвер, 31 січня 2008, 10:20

Член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Володимир Ландик розкритикував політику його сили у підборі кадрів як на керівні посади, так і при вступі у саму партію.

У час, коли Ландик очолював Луганський осередок Партії регіонів, секретарем виконкому партії був Віталій Гайдук: "Я з ним неодноразово зустрічався в Донецьку, в офісі "Індустріального союзу Донбасу". Мені було цікаво: як розбудовувати партію".

"Я знаю, як створювати бізнеспроекти - я цьому навчався, у тому числі й за кордоном. Навчався рекламі, маркетингу. Партія - те ж саме, тільки це дуже брудно. От якби партії вибудовувались, як бізнес - було б набагато чистіше!", - сказав він в інтерв'ю "Україні молодій".

"Коли ми з Гайдуком обговорювали ці теми - мені дуже подобався його підхід. Що ось така має бути стратегія, і ми в жодному разі не маємо кривити лінію, маємо йти прямо. І в опозиції має бути єдина лінія - пряма! Коли ж почала творитися "Єда" і почалися підкилимні угоди - Гайдук пішов", - додав він.

На уточнення, чи пішов Гайдук через незгоду, Ландик відповів: "Так. Тому що від початку пряму лінію ми почали міняти на криву. Ми втратили одного з найкращих менеджерів в Україні, а може, й у Європі".

Депутат розповів, що на останній партконференції, "буквально перед Новим роком, я сидів у президії - і бачив у залі, в основному, чиновницьку рать - чиновники (в Партії регіонів) давно витіснили тих, хто партію створював, розбудовував, робив її імідж".

"І що ми почули? Партія в області втратила близько 200 тисяч голосів. З них 100 тисяч ми втратили в Луганську. Нам кажуть, що винна в цьому неправильна політика міської ради на чолі з мером - але чомусь це не обговорюється на конференції", - заявив Ландик.

"Відбулися одним реченням: "Була зроблена помилка у створенні міського штабу"... Чому це не обговорюється, чому не робляться висновки і ніхто не несе відповідальності?", - додав він.

"Ми втратили голоси і потрапили до опозиції. Але опозиція - це також пряма лінія. Вона не може йти вправо, вліво, вгору - інакше це буде називатися "болото", - продовжив депутат.

"То ж на яких підставах, перебуваючи в опозиції, наші представники перебувають на державних посадах? Я маю на увазі всі ці управління в державних адміністраціях, різноманітні інспекції і т.д., і т.п.", - запитав Ландик.

На питання відносно чиновників у міськвиконкомах, депутат зауважив: "Це - місцеве самоврядування. Ради обрані, вони формують свої виконкоми, призначають людей - нехай вони їх і контролюють. І за все відповідають".

"Тому за всі ці "непорозуміння" із землею має нести відповідальність міська влада - члени партії. І треба розібратися: а хто привів ту чи ту людину, хто її до списку вписав? Той нехай і відповідає", - заявив Ландик.

"Куди сьогодні голова земельної комісії Луганської міськради подівся? Якими він зараз сумами оперує, купуючи в Києві нерухомість? А я це напевно знаю...", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
19:44
фото, ОновленоРосія вдарила по Одесі: двоє загиблих і вісім поранених, палає "палац студентів"
19:43
На Львівщині зафіксували перші випадки укусів змій: як вберегтися від плазунів
19:33
фотоВ Україні підтвердили особу одного з військових, убитих росіянином у Німеччині
19:29
Єврокомісія пропонує продовжити "транспортний безвіз" з Україною щонайменше на рік
19:11
"Економічна правда" шукає редакторку/редактора відділу новин
19:02
Фіцо назвав даремним збір словаками €4 млн для України
19:02
Закон про мобілізацію, зміни до ПДР та перерахунок пенсій: що зміниться в Україні з 1 травня
19:00
Подолала 800 км у коробці: у США родина повернула кішку, яку випадково відправила поштою
18:55
Від початку року понад 8 000 підприємців отримали доступні кредити – Мінекономіки
18:50
У мережі з'явилося відео, як чоловіка силоміць заштовхують в бус. У ТЦК прокоментували
Усі новини...