Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко послала соратника у підлеглі до ворога

Вівторок, 8 січня 2008, 10:55

Уряд призначив першим заступником міністра палива й енергетики Олега Бугаєва.

Офіційне повідомлення про це кадрове призначення опубліковано в урядовій газеті "Урядовий кур'єр".

Бугаєв у 2005-2006 роках обіймав посаду директора держкомпанії з експорту електроенергії "Укрінтеренерго", з якої його кілька місяців намагався звільнити нинішній міністр Юрій Продан, що був тоді першим заступником міністра. Конфлікт тривав з листопада 2005 року по березень 2006 року.

Відповідно до коаліційної угоди між фракціями БЮТ і "Наша Україна - Народна Самооборона", якщо посада міністра відноситься до квоти однієї фракції, то інша одержує квоту на посаду його першого заступника. Продан призначений за квотою НУ-НС.

Разом з тим, Кабінет міністрів звільнив Миколу Гордієнка від обов'язків заступника міністра транспорту і зв'язку.

Крім того, заступником міністра вугільної промисловості призначений Михайло Скляров, що із квітня 2006 року очолював державну холдингову компанію "Луганськшахтобуд" (Луганськ).

У той же час, новий уряд змінив главу правління Пенсійного фонду України, призначивши новим його керівником члена фракції БЮТ Олексія Зарудного, який з лютого 2002 року по вересень 2006 року обіймав посаду заступника глави правління ПФУ.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у фонді, відповідне кадрове рішення оформлене розпорядженням Кабінету міністрів від 29 грудня.

Перед цим уряд прийняв відставку глави правління Пенсійного фонду Бориса Зайчука, що очолював ПФУ із січня 1996 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...