Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луганські депутати підуть на скандальний з'їзд

П'ятниця, 1 лютого 2008, 11:11

Депутати Луганської міськради ухвалили рішення підтримати звернення ініціативної групи про проведення другого з'їзду депутатів рад усіх рівнів у Сєвєродонецьку (Луганська область).

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні сесії міськради у п'ятницю.

Депутати також доручили Луганському міському голові Сергію Кравченку й секретарю міськради Надії Черновій сформувати делегацію від Луганська з урахуванням пропозицій райрад міста для участі в Сєвєродонецькому з'їзді.

Крім того, підготувати і провести до 17 лютого збори представників депутатів Луганської міської ради районних у місті Луганську рад для участі в другому з'їзді депутатів рад усіх рівнів у місті Сєвєродонецьк.

"За" проголосувало 50 депутатів, 1 - "проти", 3 - утрималися.

Як повідомлялося, 23 лютого в Сєвєродонецьку відбудеться з'їзд депутатів Рад усіх рівнів, який відбудеться з ініціативи депутатів місцевих рад і Всеукраїнської ради російських співвітчизників.

До порядку денного з'їзду ввійдуть питання про імплементацію Європейської хартії про місцеве самоврядування, про права місцевого самоврядування, про захист прав російськомовного населення України і про організацію цього офіційного захисту, а також буде розглянутло питання про Європейську хартію регіональних мов.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування