Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова запевняє, що прийшла не для війни

Понеділок, 11 лютого 2008, 14:36

Секретар Ради нацбезпеки й оборони Раїса Богатирьова запевняє, що її призначення не означає, що хтось проти когось буде воювати.

Про це вона заявила на брифінгу в понеділок, повідомляє Ліга.

"Коли порушують питання, проти кого будемо воювати з призначенням Богатирьової, то я вважаю, що це спроба маніпулювати суспільною думкою і відкидаю такий підхід", - сказала секретар РНБО.

Богатирьова запевнила, що ніхто не буде один проти одного воювати. За її словами, необхідно "воювати" тільки за безпеку держави і за безпеку її громадян.

"Я вважаю, що виграти має українське суспільство, а не окремий політичний суб'єкт, як би цього комусь не хотілося", - заявила Богатирьова.

Разом з тим, вона підкреслила, що РНБО сьогодні буде займатися питаннями стратегічного планування.

Богатирьова пояснила, що це вибудовування рамок національного інтересу, за межі яких не має права вийти жоден політик, незалежно від його політичної приналежності.

Також секретар РНБО заявила, що загрозливою тенденцією сьогодні є спроба дестабілізувати баланс політичних інтересів, і як наслідок зміна правил гри в економіці, що може її знищити.

"Практично уряди приходять і йдуть, але після кожного уряду залишається своє попелище", - сказала вона.

Президент, додала Богатирьова, висловив своє занепокоєння з цього приводу на останньому засіданні РНБО. Вона вважає, що не можна бути заручником такої ситуації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування