Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова займеться темою, яку ніяк не закриє Тимошенко

Понеділок, 11 лютого 2008, 14:40

15 лютого Рада національної безпеки й оборони на своєму наступному засіданні розгляне питання приватизаційних процесів в Україні.

Про це заявила на брифінгу в понеділок секретар РНБО Раїса Богатирьова, повідомляє Ліга.

Вона зазначила, що на цьому засіданні в якості ключових розглядатиметься питання приватизації.

"Сьогодні так, як ідуть приватизаційні процеси, це дуже турбує як інвесторів зовнішніх, так і певною мірою загострює ситуацію усередині держави", - сказала Богатирьова.

Вона наголосила, що на засіданні РНБО буде розглянута ідеологія приватизації в Україні.

Крім того, за словами Богатирьової, оскільки об'єктів для приватизації залишилося небагато, то можна зараз порушувати питання про затвердження умов приватизації кожного об'єкта.

Головне, відзначила вона, щоб це відбувалося прозоро і публічно.

Крім того, підкреслила секретар РНБО, важливо, щоб уряд міг чітко пояснити суспільству, де в приватизаційних процесах національний інтерес, і яку вигоду буде мати українське суспільство від цього.

Як відомо, на засідання Кабміну 23 січня був винесений пакет нормативних актів про приватизацію державного майна, зокрема, новий законопроект про внесення змін у деякі законодавчі акти з питань приватизації, покликаний принципово змінити процедуру приватизації і зробити її "незворотно прозорою".

На тому ж засіданні Кабміну розглядався також проект постанови про внесення змін у порядок відчуження об'єктів держвласності і проект розпорядження про затвердження умов проведення конкурсу з продажу пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Однак у ході засідання ухвалення пакета законодавчих ініціатив із приватизації Кабмін переніс на наступне засідання, 30 січня, але на всіх наступних засіданнях це питання також переносилося.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування