Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пояснив, чому закінчилася блокада. "Шпаргалку" готувала Герман

Вівторок, 12 лютого 2008, 16:41

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила розблокувала роботу парламенту для ухвалення соціальних законів, проте їхня позиція щодо "листа трьох" залишається незмінною.

"Ми проти приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО. Ми проти будь-яких кроків, які наближали б нашу державу до Північноатлантичного Альянсу без згоди на те українського народу", - сказано у заяві Януковича, поширеній прес-службою партії.

Водночас Янукович заявляє, що "регіонали" виступають за референдум, "на якому громадяни України всенародним волевиявленням повинні вибрати дорогу в майбутнє".

"Ми розуміємо, що свою неспроможність керувати державою нинішній уряд намагається списати на те, що, мовляв, проблема лише в тому, що не працює парламент. Щоб уникнути таких спекуляцій, ми прийняли рішення розблокувати роботу парламенту з тим, щоб ухвалити низку соціальних законів, які полегшать життя людей", - сказано у заяві.

"Наше завдання – захищати Україну від криз. Цим і лише цим ми керуємося у своєму рішенні про розблокування парламенту для прийняття важливих соціальних законів. Разом з тим, я повторюю: наша позиція стосовно неприєднання України до ПДЧ, наше ставлення до антиконституційного кроку авторів "листа трьох" залишається незмінним", - додає Янукович.

***

Перед оприлюдненням цієї заяви "регіоналка" Ганна Герман ознайомила з її текстом Януковича.

Фото Дмитра Амідова, Українська правда
Фото Дмитра Амідова, Українська правда

Кореспондент "Української правди" зафіксував, як Герман принесла заяву Януковичу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування