Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через тиждень Ющенка візьмуть в облогу

Понеділок, 18 лютого 2008, 17:33

Члени громадської організації "Захист земель Київщини" мають намір почати з 25 лютого безстрокову акцію біля адміністрації президента в Києві в захист прав членів КСП "Бориспільське", а також сіл Велика Олександрівка, Щасливе і Гора.

Про це заявила на прес-конференції в понеділок голова КСП "Бориспільське", голова громадської організації "Захист земель Київщини" Галина Бондаренко.

"Ми будемо сидіти перед секретаріатом президента, Генеральною прокуратурою до того часу, поки не відреагують на наші проблеми", - заявила Бондаренко.

За її словами, учасники акції мають намір вимагати відновлення прав громадян на земельні ділянки, які були в них відчужені на підставі рішення суду.

Учасники акції мають намір розбити наметове містечко в секретаріату президента, а також оголосити голодування доти, поки не будуть вирішені їхні питання.

Бондаренко нагадала, що в 2004 році місцевий суд прийняв незаконне, на її думку рішення, про відчуження 4 тис. га розпайованих земель КСП "Бориспільське", а також сіл Велика Олександрівка, Щасливе і Гора (Бориспільського району Київської області).

Учасники акції будуть вимагати особистої зустрічі з президентом України Віктором
Ющенком, на якій вони мають намір подати йому відповідну скаргу громадян.

У даній скарзі вони мають намір викласти "усі злочини злочинців, що розкрали землі і майно, а також перелік посадових осіб, представників правоохоронних органів і суду, що сприяли цим злочинам".

Комендант наметового містечка, що розбитий на Бориспільській трасі, Петро Котлинський заявив, що активістів, що відстоюють права громадян на землю, переслідують люди, що нібито незаконно заволоділи землею і майном КСП "Бориспільське". Зокрема, один з активістів убитий, є випадки побиття. Разом з тим, слідство не просувається.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування