Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівський губернатор пішов по научанню з Кабміну?

Середа, 20 лютого 2008, 12:36

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник написав заяву про відставку після зустрічі з віце-прем'єр-міністром Іваном Васюником.

Про це пише в середу газета "Дело".

За офіційною інформацією, Олійник подав у відставку у вівторок, 19 лютого, за власним бажанням.

Але, як зізналася прес-секретар голови облдержадміністрації Іванна Попович, її шеф ще у вівторок вранці нічого не говорив про таке рішення.

"Він вилетів у Київ на зустріч з віце-прем'єр-міністром України Іваном Васюником. І вже опівдні повідомив про свою відставку", - пояснює Попович.

Сам Олійник у вівторок неохоче говорив про причини свого звільнення.

"Ніхто на мене не тиснув", - запевнив він видання.

За словами Олійника, зміна керівництва області давно назріла.

Водночас джерела "Дело" у Львівській облдержадміністрації й облраді стверджують, що Олійник не збирався залишати свою посаду. Тому інформація про його звільнення стала несподіванкою для всього активу регіону.

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник розповів, що ще в понеділок пізно увечері він з Олійником, міським головою Львова Миколою Садовим, разом із главами депутатських фракцій проводили нараду з питань Євро-2012.

"Ні з його настрою, ні з реплік не можна було припустити, що він піде на такий крок", - зазначив Сеник.

У секретаріаті президента пояснювати причини відставки керівника Львівської області у вівторок відмовилися. Заступник голови секретаріату Роман Безсмертний, котрий курує регіональну політику, виявився недоступним для коментарів.

Тим часом, Олійник не зміг відповісти, чим буде займатися після відставки. Він зазначив лише, що в секретаріаті президента ніякі посади йому не пропонували. І тепер він збирається відпочити 2-3 дні.

"Я був і залишаюся людиною президента", - запевнив Олійник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування